Naší prémiové zmrzlině Bombato věnujeme výjimečnou péči. Nejen při výběru surovin a v ŇAM ŇAM zmrzlinovém království, ale také na její další cestě za spokojeným konzumentem. A právě od toho je tu Bombator Radek Skůpa, zmrzlinářský poradce a kuchař.
Restauracím tak nabízíme servis, který v Česku není moc běžný: Bombator pomáhá zakomponovat Bombato zmrzliny do menu. „Zájemce o Bombato z řad šéfkuchařů a majitelů či provozních restaurací zvu na degustaci a společně vymýšlíme, jak zmrzlinou menu povýšit.“ To je výhoda pro restaurace, které kouzlo zmrzliny teprve objevují.
Zmrzlina má totiž celoroční využití a dezerty to jen začíná! Překvapte své hosty zmrzlinou v předkrmu nebo hlavním chodu. Jste z branže a vrtá vám to hlavou? Volejte Bombatora: 604 796 515.