Jsou to hvězdy podzimu. Všichni je známe v tradičních rolích: jablka třeba v klasickém závinu a jedlé kaštany pečené na roštu na trzích. V ŇAM ŇAM jsme pro vás ale připravili něco speciálního – sorbet jablečný štrúdl s vlašskými ořechy a rozinkami + zmrzlinu vyrobenou z prémiových pečených jedlých kaštanů a smetany. Přijďte tuto limitovanou edici Bombato ochutnat do ŇAM ŇAM CAFE.
A pokud provozujete cukrárnu nebo restauraci, můžete si u nás objednat i 1litrové balení a oživit tak svou sezónní nabídku. Mimochodem, už dávno neplatí, že zmrzlina je jen letní záležitostí: v moderní gastronomii má využití po celý rok. Tipy, jak na to, prozradí restauratérům náš „Bombator“ a zmrzlinářský poradce Radek Skůpa (radek.skupa@bombato.cz).