Jsme rodinná firma s tradicí od roku 1993. Vyrábíme řemeslnou zmrzlinu Bombato, která byla v roce 2021 oceněna jako druhá nejlepší zmrzlina v Evropě na prestižní soutěži Gelato Festival World Masters a v roce 2019 byla jedním z vítězů národní soutěže Gelato Festival. Pečeme také lahodné dorty a zákusky.
Rádi vás uvítáme v našich dvou kavárnách – v ŇAM ŇAM CAFE na Kladně a ve Velké Dobré kavárně v obci Velká Dobrá. Dobroty rozvážíme dalším podnikům v okruhu 100 km od Prahy.
Máme velkou radost! Výjimečnost naší zmrzliny Bombato byla potvrzena i odbornou porotou! Naše šéfzmrzlinářka Martina Březinová se stala jedním ze dvou vítězů prestižní soutěže o nejlepší řemeslnou zmrzlinu v ČR Gelato Festival Challenge 2019, které se účastnili zmrzlináři z celé republiky.
Každý přímo na místě vyrobil v časovém limitu jeden druh zmrzliny – a porota ocenila naši vymazlenou Bombato Letní hrušku, speciálně dekorovanou hruškovými chipsy a jemnou krajkou. Porota hodnotila chuť, strukturu, kreativitu a vzhled ve vitríně.
Ale tím to nekončí: jako spoluvítězové národního kola postupujeme do velkého evropského finále zmrzlinářské soutěže, které se bude konat příští rok v Bologni.
Oceněnou zmrzlinu – stejně jako všechny naše další druhy, které také připravujeme podle vlastních receptur – můžete ochutnat v ŇAM ŇAM CAFE na Kladně, v TAKY ŇAM ŇAM v Tuchlovicích a na Zastávce ve Velké Dobré.
Naši zmrzlinu Bombato dodáváme také do kaváren, cukráren a restaurací, takže chcete-li svým zákazníkům nabídnout top řemeslnou zmrzlinu z české rodinné firmy, volejte přímo pana zmrzlináře a kavárníka Radka Březinu (608 555 070).
Neseďte doma a přijďte k nám nejen za dobrotami, ale taky trochu za kulturou :-) Děje se toho u nás dost.
První jarní den 21. března oslavíme piánko večerem s panem kavárníkem. Příjemné tóny, k tomu třeba sklenka vína a dobrá nálada.
A protože máme srdeční vztah k místu, kde ŇAM ŇAM CAFE stojí, moc rádi v kavárně opět uvítáme kladenského historika a publicistu pana Zdeňka Pospíšila, který povypráví o historii Amálky. Fotografie, příběhy, architektura, vzpomínky... Ve čtvrtek 28. března od 18:30 h.
Mnozí víte, že ŇAM ŇAM CAFE se čas od času promění i v malou galerii. Od poloviny března si u nás můžete prohlédnout díla kladenské výtvarnice Kateřiny Macháčkové.
Vychutnejte si u nás život všemi smysly. Těšíme se na vás!
Přemýšlíte, kam vyrazit na Valentýna? Chtělo by to něco speciálního, že ano... Máme tip: vezměte svou lásku na irskou kávu do ŇAM ŇAM CAFE. Tenhle drink u nás nabízíme jen párkrát do roka a rozhodli jsme se, že letos ho poprvé uvedeme právě na Valentýna – ve čtvrtek 14. února od 16 do 20 hodin.
Irská káva je vymazlený kávový nápoj, do kterého patří výborná výběrová káva, kvalitní whiskey, poctivá smetana a třtinový cukr. Kávu pro vás bude připravovat pan kavárník – podívejte se, jak to u nás vypadalo loni.
No a nemusí zůstat samozřejmě jen u kávy ;-) Budou u nás k mání dortíky, zmrzlina Bombato nebo třeba dobré víno. Stolečky v zadní části kavárny jsou jako stvořené pro klidné posezení a špitání...
Zkuste letos rande po kavárensku a hlavně – mějte se rádi ♥
Republika si letos připomíná osmičková výročí a my ta „pětková“. Letos je tomu 25 let od založení naší rodinné firmy a taky pět let od okamžiku, kdy jsme otevřeli naši vysněnou kavárnu – ŇAM ŇAM CAFE. Jak se naše cesta odvíjela, to si můžete přečíst zde.
Ňamrozeniny jsme oslavili jaksepatří po kavárensku. Pozvali jsme hosty, přátele a přiznivce a strávili příjemnou sobotu se spoustou povídání, dobrot a s živou hudbou, protože tóny piana k naší kavárně patří.
Paní kavárníková upekla speciální narozeninový dort – Harlekýn de luxe, k mání byly i tradiční limitované edice placek, hosté jedli, pili, hodovali a pan kavárník s nimi rozmlouval a i veřejně promlouval – a taky si zahrál na piano. Podívejte se, jaký to byl fajn podvečer a večer.
Děkujeme vám za přízeň. Máme vás rádi :-)
Proč hned od rána spěchat? Zkuste ráno aspoň na chvilku zpomalit a v klidu posnídat u nás. Od pondělka do soboty od 8 do 10 hodin vám připravíme mňamózní snídani naslano i nasladko.
Dopřát si můžete třeba dvě (vy)pečená volská oka s houstičkou našeho pekaře Ondry, jarní cibulkou a rajčátky.
Stylovou snídaní s vůní Francie jsou i naše quiche – křehký slaný koláč pečeme ve variantě masové i vegetariánské. Milovníky sladkých rán potěší domácí ovocný koláč.
Co vám budeme povídat psát, prostě přijďte ochutnat a omrknout naši kompletní nabídku.
A když si ke snídani objednáte i voňavé espresso či cappuccino, tak den prostě nemůže začít špatně :-)
Výročí 100 let od založení Československa jsme si o víkendu připomněli „doma“ – v naší milé Velké Dobré. A slavili jsme stylově, jak se na kavárnu a cukrárnu sluší: na zahřátí jsme v našem stánku podávali voňavou kávu, silný čaj a punč paní kavárníkové.
Ze sladkého jsme sáhli po prvorepublikové klasice, upekli jsme Masarykovy koláčky, punčové řezy či věnečky a přidali jsme velmi oblíbené šlehačkové trubičky.
V lehce nevlídném počasí přišlo návštěvníkům něco sladkého a teplého vhod. Jsme moc rádi, že se i naše obec přidala k oslavám významného výročí a že jsme toho jako místní rodinná firma mohli být součástí.
Tak zase za 100 let…? Ba nééé, to dřív, uvidíte :-)