Jsme rodinná firma s tradicí od roku 1993. Vyrábíme řemeslnou zmrzlinu Bombato, která byla v roce 2021 oceněna jako druhá nejlepší zmrzlina v Evropě na prestižní soutěži Gelato Festival World Masters a v roce 2019 byla jedním z vítězů národní soutěže Gelato Festival. Pečeme také lahodné dorty a zákusky.
Rádi vás uvítáme v našich dvou kavárnách – v ŇAM ŇAM CAFE na Kladně a ve Velké Dobré kavárně v obci Velká Dobrá. Dobroty rozvážíme dalším podnikům v okruhu 100 km od Prahy.
Bonjour! Oznamujeme s radostí, že rodina Bombato se rozrůstá o další chuť. Tentokrát se těšte na sladkou Francii se špetkou soli. Nemusíte se bát, že by sůl zmrzlině dominovala: převládá chuť karamelu, který zjemňuje smetana a trocha soli jen umocňuje souhru chutí. Bretaňský slaný karamel budete moci již brzy ochutnat v ŇAM ŇAM CAFE a možná přijde i malé překvapení – sledujte náš Facebook.
Nováčka v naší nabídce doporučujeme také našim odběratelům z řad restaurací a kaváren, protože tuto zmrzlinu můžete servírovat jak samostatně, tak díky ní vyšperkujete vaše dezerty. Slaný karamel si velmi dobře rozumí s ořechy (zejména vlašskými) a s čokoládovými dezerty.
Důkaz? Fotka výše: Bombato Bretaňský slaný karamel v karamelové kleci s chlebem z vlašských ořechů a s čokoládovou omáčkou.
Naší prémiové zmrzlině Bombato věnujeme výjimečnou péči. Nejen při výběru surovin a v ŇAM ŇAM zmrzlinovém království, ale také na její další cestě za spokojeným konzumentem. A právě od toho je tu Bombator Radek Skůpa, zmrzlinářský poradce a kuchař.
Restauracím tak nabízíme servis, který v Česku není moc běžný: Bombator pomáhá zakomponovat Bombato zmrzliny do menu. „Zájemce o Bombato z řad šéfkuchařů a majitelů či provozních restaurací zvu na degustaci a společně vymýšlíme, jak zmrzlinou menu povýšit.“ To je výhoda pro restaurace, které kouzlo zmrzliny teprve objevují.
Zmrzlina má totiž celoroční využití a dezerty to jen začíná! Překvapte své hosty zmrzlinou v předkrmu nebo hlavním chodu. Jste z branže a vrtá vám to hlavou? Volejte Bombatora: 604 796 515.
Hledáme nové posily! Ale to možná nejdůležitější vám povíme už teď: proč stojí za to pracovat v našem sladkém světě?
1) Vaším oborem bude sladký svět poctivých dortů a zmrzliny
Uvidíte, že váš/náš obor vám bude leckdo závidět… Děláme samé dobroty – poctivě, dlouho a dobře. Naší prací lidem zpříjemňujeme život: naše výrobky tvoří kulisu rodinných setkání, rande nebo prostě obyčejných dnů, kdy se lidé chtějí odměnit nebo si vylepšit náladu. Zmrzlina, dorty, quiche – to jsou pozitivní emoce.
Kdy naposled jste někomu poslali pohled „jen tak“? Ručně psaný pohled, to je něco jiného než rychlé sms... U nás, třeba nad šálkem dobré kávy, můžete v klidu popřemýšlet, komu tak uděláte radost a překvapíte ho sladkým pohledem.
Vybírat můžete ze tří motivů: zimní koláč a zátiší s dortíkem a kávou nafotila Pavla Sirůčková a stylizovaný obrázek naší kavárny vytvořil Jiří Brynda. A co napíšete na druhou stranu, to už je na vás. Známky máme a když budete chtít, postaráme se i o odeslání.
Mimochodem, pohledy z kavárny byly jedním z překvapení našich 4. ňamrozenin. Už jste viděli fotky?
Máme za sebou další rok života naší kavárny, který byl mimochodem velmi dobrodružný, a chceme to s vámi oslavit! Přijďte si s námi ťuknout v sobotu 2. prosince 2017 kdykoliv od 15 do 21 hodin.
Co vás čeká? Živá muzika. Výstava fotek ze života kavárny. Hvězdná čtyřka našich dortů. Speciální čtyřhvězdičkový narozeninový drink. Nová edice oblíbených placek. Možnost podílet se na dobrém skutku pro seniory. A samozřejmě: cukroví, zmrzlina Bombato, víno, naše quiche… Chystáme i malé překvapení…
Pozvánku na ňamrozeniny najdete i na Facebooku. Na viděnou v ŇAM ŇAM CAFE na Amálské.