Jsme rodinná firma s tradicí od roku 1993. Vyrábíme řemeslnou zmrzlinu Bombato, která byla v roce 2021 oceněna jako druhá nejlepší zmrzlina v Evropě na prestižní soutěži Gelato Festival World Masters a v roce 2019 byla jedním z vítězů národní soutěže Gelato Festival. Pečeme také lahodné dorty a zákusky.
Rádi vás uvítáme v našich dvou kavárnách – v ŇAM ŇAM CAFE na Kladně a ve Velké Dobré kavárně v obci Velká Dobrá. Dobroty rozvážíme dalším podnikům v okruhu 100 km od Prahy.
Náš úspěch v soutěži Gelato Festival World Masters přinesl vlnu mediálního zájmu ;-) Velký článek o naší rodinné firmě vyšel například v Hospodářských novinách. Tématu se věnoval třeba i Kladenský deník nebo Kladenské listy. Několikrát jste mohli šéfzmrzlinářku Martinu Březinovou slyšet v rozhlase, třeba na ČRo Region.
Hned dvakrát jsme na Velké Dobré hostili Českou televizi. Nejprve v ranním vstupu ve vysílání Studia 6 a pak přijel zachytit příběh ŇAM ŇAM štáb magazínu Gejzír. Na reportáž, kde je řeč nejen o zmrzlině, ale i o počátcích naší firmy a našem životě, se můžete podívat zde.
Natáčení i všechny rozhovory jsme si užili. Jsme rádi, že se o kvalitní zmrzlině více mluví. Dobrá zmrzlina navíc není jen letní záležitost, ale dobrota, kterou si můžete dopřávat po celý rok – teď pro vás máme třeba i podzimní zmrzliny.
Těšíme se, že se za námi zastavíte v ŇAM ŇAM CAFE na Kladně nebo na Zastávce ve Velké Dobré. A pokud sami máte cukrárnu, kavárnu či restauraci a chcete naši zmrzlinu nabízet i svým hostům, mrkněte sem.
Tak to je pecka! Radujeme se z velkého úspěchu naší šéfzmrzlinářky Martiny Březinové! Po úspěchu v národním kole zmrzlinářské soutěže se jí dařilo i na evropském finále Gelato Festival World Masters. V silné konkurenci 28 účastníků ze 17 zemí se umístila na 2. místě a postupuje do finále mezi nejlepší zmrzlináře světa!
Porotu složenou z italských mistrů gelata zaujala naše zmrzlina Letní hruška, která si v jednom z bodových hodnocení vysloužila dokonce i výjimečnou desítku!
Evropské finále probíhalo kvůli epidemickým opatřením online, takže to vůbec nebylo jednoduché – zmrzlinu jsme museli do Bologne poslat mrazicím expresem, její výrobu přiblížit videem a pak odpovídat online na otázky poroty.
Děkujeme všem za podporu! Zmrzlinu děláme hlavně pro vás. A tak se těšíme, že se u nás v ŇAM ŇAM CAFE nebo ve Velké Dobré zastavíte a ochutnáte třeba právě Letní hrušku.
Víme, že kavárny, cukrárny, restaurace i další gastroprovozy to mají v současné době hodně těžké. Jsme však optimisté: blíží se léto a zmrzlina je jedním z produktů, které se přes okénko prodávají dobře. Pokud tedy ve vašem podniku chcete rozjet prodej zmrzliny anebo hledáte nového dodavatele, jsme tu pro vás.
V naší rodinné firmě vyrábíme řemeslnou zmrzlinu Bombato oceněnou titulem Gelato Festival Winner. Nabízíme desítky druhů, vybere si každý. A jestli s prodejem zmrzliny začínáte, se vším vám poradíme. Sami léta provozujeme kavárnu a víme co a jak.
Zavolejte nám:
Michal Březina, manažer prodeje, 774 564 289.
Nežijeme v lehkých časech, ale v ŇAM ŇAM se rádi na svět díváme z té sladší stránky… a tak vám v novém roce přejeme více důvodů k úsměvu a pevné zdraví!
Tentokrát vás zdravíme v posilněné sestavě naší rodinné firmy: jsme rádi, že se k nám na sklonku roku 2019 připojil syn Michal, který pečuje o dlouholeté i nové odběratele, a taky dcera Anička, která nám pomáhá se sociálními sítěmi. A pes Rony nás věrně provází už pár let :-)
ŇAM ŇAM ale tvoří i naše šikovné kolegyně a kolegové v kanceláři, výrobě, distribuci i v našich provozovnách. Moc jim všem děkujeme za jejich nasazení ve složité době.
A vám, našim milým zákazníkům, slibujeme, že nadále pro vás děláme svět sladší: naše cukrářky pořád pečou lahodné dorty, připravujeme pro vás voňavou kávu a domů si můžete odnést i naši zmrzlinu Bombato s titulem Gelato Festival Winner. Nabízíme s sebou i naše domácí plněné bagety, teplé lívanečky s horkým přelivem z lesních plodů, jemné párečky, teplé malinové crumble a jedinečný punč paní kavárníkové.
Jsme tu pro vás v ŇAM ŇAM CAFE a na Zastávce denně 7 dní v týdnu až do 19 hodin.
Že zmrzlina patří jen k létu? Kdepak... zmrzlina vám může dělat radost i v chladnějších měsících, jen zvolit tu pravou. V zahraničí se mezi šéfkuchaři a milovníky zmrzliny dobře ví, že zmrzlina je „celoroční produkt“. Důležité je jen zvolit její správnou sezónní podobu. A to my v ŇAM ŇAM dobře víme ;-)
Připravili jsme proto pro vás limitovanou sérii smetanové zmrzliny Bombato Hřejivá skořice a také Bombato Vlašský ořech. Typické podzimní suroviny v lahodné zmrzlině dle receptury paní šéfzmrzlinářky. Pořiďte si u nás rodinné balení na domácí mlsání a zpestřete si advent skvělým gelatem z naší rodinné firmy.
Přijďte si k nám do okénka pro čerstvé bagety naší vlastní výroby. Jsou k mání každý den od rána do vyprodání, což někdy bývá brzy, tak moc neváhejte ;-)
Křupavé bagety si sami pečeme a plníme je pečlivě vybranými dobrotami. Nejen pro vegetariány připravujeme svěží bagetu s mozzarellou, rajčátky a bazalkovým pestem. Pro milovníky masové varianty máme oblíbenou šunkovou bagetu s porcí čerstvé zeleniny nebo sýrem či vajíčkem.
Aktuální nabídku vám ráda z okénka sdělí naše milá obsluha.
Naše domácí bagety jsou ideální pořádná svačina nebo lehký oběd pro ty, kteří neholdují sladkému. A můžete si s sebou vzít i naši voňavou kávu.