Vaříme prvotřídní domácí zmrzlinu Bombato a pečeme lahodné dorty a zákusky. V naší vymazlené kavárně ŇAM ŇAM CAFE na Kladně vám k tomu připravíme i vynikající kávu. Dobroty rozvážíme dalším podnikům v okruhu 100 km od Prahy.
Jsme rodinná firma s více než 20letou tradicí. Věříme v kvalitní řemeslo a jsme pyšní na naše šikovné cukrářky i všechny ostatní, kteří u nás každý den tvoří ňam ňam život.
Sice za nás mluví hlavně naše dobroty a pohoda v ŇAM ŇAM CAFE, ale ani my nechceme zaspat na internetu. Upekli jsme proto nový web – pro naše stávající partnery, nové zájemce (odběratele) o spolupráci i pro naše fanoušky. Dozvíte se tu třeba to, jak jsme v euforických devadesátkách začínali anebo komu ŇAM ŇAM taky chutná. A mrkněte na fotky na jednotlivých stránkách – všechny jsou originál made by ŇAM ŇAM. Web pořád ladíme, tak děkujeme za shovívavost.
Pořád vymýšlíme něco nového, a tak jsme připravili upravenou podobu oblíbeného zákusku. Cheesecake model 2016 je založen na křehkém máslovém korpusu, takže jeho chuť ještě více vynikne. Dekorován je variegatem z černého bezu, limetkovým variegatem nebo je zdobený čerstvým ovocem. Dort prošel přísným chuťovým testem zákazníků ŇAM ŇAM CAFE, kde čeká na další labužníky. A samozřejmě jei součástí naší nabídky pro velkoodběratele.
Dovedete si představit, že by všechny zákusky světa vyráběly stroje nebo nějací roboti? My ne. Věříme, že šikovné ruce a cukrářské srdce nic nenahradí, a fandíme poctivému řemeslu. Proto jsme se rozhodli, že výtěžek z loňského prodeje našich speciálních ŇAMrozeninových dortů (2 964 korun) věnujeme kladenské Střední škole designu a řemesel na dovybavení cukrářské dílny. A přejeme všem budoucím cukrářkám a cukrářům, ať je tenhle obor baví tak jako nás.
Když se sejdou milovníci zmrzliny a zmrzlináři... je z toho podvečer plný chutí a osvěžení. Právě takový jsme si užili v polovině května na naší zmrzlinové degustaci. Pan kavárník – pod dohledem paní šéfzmrzlinářky – vyprávěl o zmrzlinářském řemesle, o tom, jak poznat dobrou zmrzlinu – a hlavně se ochutnávalo. Mezi jinými třeba vítěznou zmrzlinu Gelato Festivalu 2019 Bombato Letní hrušku, ale došlo i na kombinaci kávy a zmrzliny i alkoholu a zmrzliny. Děkujeme všem, kteří přišli – a pokud jste to nestihli, můžete u nás degustovat sami: máme plnou vitrínu smetanových i ovocných chutí.
Za fotografie děkujeme Pavle Sirůčkové.