Jsme rodinná firma s tradicí od roku 1993. Vyrábíme řemeslnou zmrzlinu Bombato, která byla v roce 2021 oceněna jako druhá nejlepší zmrzlina v Evropě na prestižní soutěži Gelato Festival World Masters a v roce 2019 byla jedním z vítězů národní soutěže Gelato Festival. Pečeme také lahodné dorty a zákusky.
Rádi vás uvítáme v našich dvou kavárnách – v ŇAM ŇAM CAFE na Kladně a ve Velké Dobré kavárně v obci Velká Dobrá. Dobroty rozvážíme dalším podnikům v okruhu 100 km od Prahy.
Už poněkolikáté zavítali do naší kavárny přední čeští baristé – František Roháček a Jaroslav Slámečka. 16. března 2017 nás provedli světem irské kávy a jarních kávových drinků. Na originální irské kávě si pochutnáte málokde, většinou totiž dostanete levnější náhražku s průměrným alkoholem či dokonce kopcem šlehačky ve spreji. František a Jarda nám ovšem podrobně přiblížili tu pravou irskou kávu s kvalitní whiskey, perfektně připravenou kávou a skutečnou smetanou. A je to… úžasné pití. Ochutnali jsme i osvěžující drink s kávou a tonikem nebo čerstvým grapefruitovým džusem. Bylo to skvělé a děkujeme!
Jsme spolu už tři roky! A tak jsme si v sobotu 26. listopadu 2016 udělali společnou oslavu se vším, co máme rádi: s vámi – našimi milými hosty, s dobrou hudbou v podání pianisty Lukáše Dvořáka, s dobrotami i s lehce soutěžní zábavou v podobě ňamrozeninového kvízu. Vylosovaní vítězové zažijí minikurz přípravy kávy s panem kavárníkem a minikurz výroby zmrzliny s paní kavárníkovou. A klopy ňamrozeninových hostů zdobily naše oblíbené placky. Také se stává už tradicí, že narozeniny spojujeme s dobrým skutkem. Letos pomáháme malé Amálce z nedalekých Doks: upekli jsme narozeninový dort a celý jeho výtěžek věnujeme Amálce jako příspěvek na nákup vozíku. Fotky z oslavy jsou dílem Pavly Sirůčkové.
Dva přední čeští baristé v ŇAM ŇAM CAFE! Takový "majstrštyk" se nám povedl ve sváteční 17. listopad 2016. Našimi hosty na kávě o páté byli František Roháček a Jaroslav Slámečka. Milovníky zrnek tak nejprve zásobili spoustou tipů, jak poznat dobrou kavárnu na první pohled, a pak se pustili do přípravy kávy. Bylo co ochutnávat, k čemu přivonět, na co se ptát, čemu se zasmát. Děkujeme Františkovi a Jardovi za příjemný a poučný podvečer. P. S. Prý to nebylo poslední takové setkání u nás, tak sledujte náš Facebook, ať vám další kávový minikurz u nás neunikne.