Léto je za kopečkem a naše řemeslná zmrzlina značky Bombato může být dalším lákadlem pro zákazníky i ve vaší kavárně, cukrárně, bistru, prodejně nebo restauraci. Spojením se značkou Bombato vsadíte na dobrou kartu: v roce 2019 jsme získali ocenění Gelato Festival Winner na soutěži o nejlepší řemeslnou zmrzlinu ČR.
Nebojte se začít s Bombatem, se vším vám poradíme. Vyrábíme luxusní druhy jako Královský nugát, Toskánské tiramisu, Letní hruška, Rakytník na pomerančích nebo Lesní ovoce, ale také oblíbenou klasiku – Pravou čokoládu, Bombato jahodu nebo Voňavou vanilku. Sezónně připravujeme třeba Levanduli z Provence nebo Štíhlou okurku.
- Bombato se rodí v rodinné firmě založené roku 1993. Zmrzlině rozumíme a máme jí rádi.
- Dbáme na kvalitní suroviny, používáme poctivou čerstvou smetanu a v ovocných zmrzlinách najdete tolik ovoce, kolik se do nich vejde.
- Bombato chutná šéfkuchařům i zákazníkům.
- Skoro všechny naše zmrzliny jsou bezlepkové a ve srovnání s podobnými produkty obsahují méně cukru.
- Rozvážíme pravidelně v okruhu 100 km od Prahy.
- Vybavíme vás vším důležitým pro podporu prodeje, vč. chladicí vitríny.
- A spolu se zmrzlinou vám můžeme dodat i dorty od našich šikovných cukrářek a pekařek.
Tak nám zavolejte a uvidíte, co společně upečeme:
Cukrárny, kavárny a jiný maloobchod: Jana Svrčková, 774 355 071 HORECA: Michal Březina, 774 564 289