I když se to zatím ještě nezdá, léto je za kopečkem a naše řemeslná zmrzlina značky Bombato může být dalším lákadlem pro zákazníky i ve vaší kavárně, cukrárně, bistru, prodejně nebo restauraci. Spojením se značkou Bombato vsadíte na dobrou kartu: zmrzlina Bombato byla v roce 2021 oceněna jako druhá nejlepší zmrzlina v Evropě na soutěži Gelato Festival World Masters. Porotci – mistři italského gelata – ji poslali do světového finále mezi 28 nejlepších zmrzlin.
Nebojte se začít s Bombatem, se vším vám poradíme. Vyrábíme luxusní druhy jako Královský nugát, Toskánské tiramisu nebo Rakytník na pomerančích, ale také oblíbenou klasiku – Pravou čokoládu, Bombato jahodu nebo Voňavou vanilku. A nikdy u nás nesmí chybět Letní hruška, oceněná na zmíněné soutěži.
- Bombato se rodí v rodinné firmě založené roku 1993. Zmrzlině rozumíme a máme jí rádi.
- Dbáme na kvalitní suroviny, používáme poctivou čerstvou smetanu a v ovocných zmrzlinách najdete tolik ovoce, kolik se do nich vejde.
- Bombato chutná šéfkuchařům i zákazníkům.
- Skoro všechny naše zmrzliny jsou bezlepkové a ve srovnání s podobnými produkty obsahují méně cukru.
- Rozvážíme pravidelně v okruhu 100 km od Prahy.
- Vybavíme vás vším důležitým pro podporu prodeje, vč. chladicí vitríny.
- A spolu se zmrzlinou vám můžeme dodat i dorty od našich šikovných cukrářek a pekařek.
Tak nám zavolejte a uvidíte, co společně upečeme: Michal Březina, 774 564 289.