Bombato je naše vlastní značka prvotřídní zmrzliny, kterou jsme uvedli na trh v roce 2010.
Inspirovali jsme se uměním italských zmrzlinářů, přimíchali jsme naše dlouholeté zkušenosti, nadšení i důraz na kvalitu surovin a vznikla zmrzlina, na kterou jsme opravdu hrdí.
A jsme rádi, že kvalitu Bombata potvrdila i odborná porota dvou prestižních zmrzlinářských soutěží. Naše šéfzmrzlinářka Martina Březinová nejprve v roce 2019 uspěla v národním kole Gelato Festivalu – soutěže o nejlepší řemeslnou zmrzlinu. Díky tomu postoupila do evropského finále Gelato Festival World Masters v roce 2021 v Bologni, kde získala 2. místo a postup do světového finále. Soutěžili jsme s naší Letní hruškou, ale stejnou péči věnujeme všem zmrzlinám a sorbetům. Zkrátka je musíte ochutnat :-)
V ovocných zmrzlinách Bombato je tolik ovoce, kolik se do nich jen vejde – třeba i 80 %!
Do smetanových zmrzlin přidáváme poctivou čerstvou smetanu a plnotučné mléko.
Bombato obsahuje ve srovnání s jinými top značkami méně cukru, a tím může vyniknout přirozená chuť ovoce a jiných ingrediencí.
Bombato nabízíme například v těchto druzích
Ovocné zmrzliny (sorbety):
- Letní hruška: zralá a šťavnatá hruška – JEDEN Z VÍTĚZŮ SOUTĚŽE O NEJLEPŠÍ ŘEMESLNOU ZMRZLINU ČR a 2. MÍSTO V EVROPSKÉM KOLE GELATO FESTIVAL WORLD MASTERS
- Černý rybíz: chuť tvořená tisíci kuliček černého rybízu s vysokým podílem vitamínu C
- Jahoda Bombato: nejvyhledávanější příchuť se 100% obsahem jahod
- Žhavé mango: chuť exotických plodů manga z daleké Indie
- Čerstvý ananas: ¾ podíl pečlivě vybraných ananasů z Kostariky
- Šťavnaté višně: výrazná sladkokyselá chuť višní z dužiny i slupek plodů
- Zralé maliny: sladkokyselá chuť malin jako z lesa
Smetanové zmrzliny:
- Banány se smetanou: zralé banány v kombinaci s jemnou smetanou a plnotučným mlékem
- Pravá čokoláda: kombinace různých druhů kakaa a chuti 70% čokolády
- Toskánské tiramisu: původní receptura tiramisu se sýrem mascarpone, likérem a kakaaem
- Lískový oříšek: jemná smetanová zmrzlina s kousky lískových oříšků
- Sicilské pistácie: intenzivní a zároveň jemná chuť pistácií ze slunné Sicílie
- Voňavá vanilka: oblíbená klasika, výjimečně jemná varianta s pravou smetanou
Ale to není vše. Několikrát za rok připravujeme pro odběratele-restaurace speciální limitované řady zmrzlin – sezónní příchutě, kterými příjemně překvapíte své zákazníky a které můžete originálně zakomponovat do vašeho menu.
Bombato nedělá radost jen těm, kteří si na něm pochutnávají, ale i odběratelům z řad restaurací a kaváren. Proč?
- Bombato má vysokou výtěžnost, protože zmrzlina není přešlehaná a vanička Bombato je plná zmrzliny a nikoliv vzduchu.
- Bombato skvěle vypadá – díky plasticitě si Bombato zachovává ve vitríně svůj velkolepý vzhled.
- Bombato má příjemnou krémovou konzistenci, a to i v případě ovocných zmrzlin – přitom bez přidání mléka a tuku.
- Bombato má vyšší stabilitu při kolísání teplot, což usnadňuje manipulaci a výrazně prodlužuje tání zmrzliny v kornoutku.
Exkluzivní zmrzlinu Bombato nabízíme velkoodběratelům ve vaničkách o objemu 2,5 a v dekorovaném provedení ve vaničkách o objemu 3,5 l s vysokým průhledným víkem. Anebo vám ji dodáme v kelímku o objemu 625 ml.
Restauracím nabízíme nově také sezónní zmrzliny balení 1 l (např. chřestová apod.).
Zaměřujeme se na kvalitní kopečkovou zmrzlinu, takže jen pro pořádek hlásíme, že nanuky neděláme...
Pokud se zmrzlinou jako prodejci začínáte, tak vás samozřejmě zaučíme. Smluvním partnerům poskytneme i potřebné vybavení.
Přečtěte si, komu Bombato taky chutná.
Chcete Bombato nabídnout zákazníkům i ve vaší restauraci nebo kavárně?
Napište nám – pozveme vás na ochutnávku a probereme detaily. Že není zrovna léto? Nevadí, zmrzlina může zvláště v restauracích těšit vaše hosty celoročně!